Home Mancaruri de post Mancare de spanac
Mancare de spanac PDF Imprimare Email
Mancaruri de post
Scris de punk17er   
Joi, 01 Iulie 2010 09:23

Mancare de spanac

Pentru ca este anotimpul potrivit, putem sa gatim o mancare delicioasa de spanac, care pe deasupra este si de post si bogata in vitamine. Sa vedem de ce ingrediente avem nevoie pentru aceasta reteta:

1 kg spanac
1 ceapa
200 ml suc de rosii
200 ml apa 1 lingura de faina
sare, piper

Preparare: spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape. Separat, intr-o oala se pun la fiert 250 ml de apa cu un praf de sare si cand incepe sa dea in clocot, se opreste focul, se pune spanacul si se lasa la oparit 5 minute. Apa in care a fiert se scurge intr-o cana, dupa care spanacul se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu 2-3 linguri de ulei, sare si piper. Cand devine sticloasa se adauga 1 lingura cescuta din apa in care a fiet spanacul si o lingura de faina, dupa care adaugam spanacul, sucul de rosii, si restul de apa in care a fiert spanacul. Se mai lasa la fiert 10 minute.
Pofta buna!

 

Sondaje

Cat de des tii post?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com