Home Clatite de post
Clatite de post
Clatite de post PDF Imprimare Email
Clatite de post
Joi, 24 Februarie 2011 14:20

Reteta – Clatite de post cu scortisoara, stafide si miere

Ingrediente necesare clatite de post:
- o cana si jumatate de faina;
- doua linguri de miere;
- o lingurita de scortisoara ;
- 30 de grame de stafide;
- un pliculet cu zahar vanilat;
- jumatate de plic de praf de copt;
- jumatate de plic de amoniu pentru prajituri;
- un varf de lingurita de sare;
- 500 de mililitri de apa minerala.


Modul de preparare clatite de post:

- batem cu mixerul intr-un bo inalt ingretientele clatitelor de post:  faina, scortisoara, amoniu, praf de copt, mierea, zaharul vanilat, varful de lingurita de sare si apa minerala
- dupa ce compozitia a devenit omogena, lipsita de cocoloase, adaugam si stafidele si apoi amesteca doar cu o lingura compozitia clatitelor de post, pentru a nu le zdrobi;
- le pune de-o parte cam un sfert de ora;
- intr-o tigaie incinsa unsa cu ulei turnam cate un polonic de compozitie pe care o intindem pe toata suprafata coacem pe ambele parti. Tigaia trebuie unsa la fiecare doua clatite de post pentru a nu se lipi compozitia;
- clatitele de post se umplu cu gemul pe care l-ati ales;

Pofta buna!!!

 


Sondaje

Cat de des tii post?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com