Home Chec de post
Chec de post
Chec de post PDF Imprimare Email
Chec de post
Joi, 24 Februarie 2011 14:21

Ingrediente necesare chec de post:
- trei linguri de cacao;
- doua cani de apa minerala;
- 450 grame de zahar;
- trei cani de faina ;
- 200 de mililitri de ulei;
- o sticluta de esenta rom;
- stafide;
- un pliculet de praf de copt.


Modul de preparare chec de post:
- Amestecam bine faina, cacaua cu zaharul alaturi de apa minerala, dupa care adaugam si uleiul, esenta de rom si praful de copt;
- Ungem tava de chec cu putin ulei sau margarina dupa care tunram compozitia checului de post;
- Din cantitatile sus mentionate vor iesi doua tavi de chec de post, eu am ales sa fac unul cu stafide iar cel de-al doilea simplu;
- Tinem tavile la cuptor pret de aproximativ 45 de minute;
- In primele cinci minute tinem facul mai tare apoi il lasam la 160 de grade;
- La final efectuam cunoscuta proba cu scobitoarea , iar daca checul de post nu este facut mai tinem cateva minute in plus;
- Checul de post se serveste dupa ce a fost lasat la racit.

Pofta buna!!!


 


Sondaje

Cat de des tii post?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com