Home Aperitive de post
Aperitive de post
Rosii umplute cu salata si zarzavat PDF Imprimare Email
Aperitive de post
Scris de punk17er   
Vineri, 02 Iulie 2010 09:07

Ingrediente:
- 1 pastarnac,
- 1/2 telina,
- 4 morcovi,
- 1 sfecla rosie,

Ultima actualizare în Vineri, 02 Iulie 2010 09:11
Citeşte mai mult...
 
Fasole batuta PDF Imprimare Email
Aperitive de post
Scris de punk17er   
Joi, 01 Iulie 2010 09:43

Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe alba, 3 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, putin cimbru, 1 varf de sare, 3-4 linguri ulei de masline, usturoi dupa gust, 1 lingurita condiment, 1 lingurita boia dulce de ardei.

Mod preparare: Se pune fasolea la inmuiat de seara pana a doua zi. Se pune la fiert, in 3 randuri, si de fiecare data, se schimba in alta apa. Dupa ce s-a golit de apa de 3 ori, se pune impreuna cu fasolea la fiert: 1 ceapa mica, intreaga, 1 morcov, 1 patrunjel, telina, putin cimbru, un pic de sare. Cand fasolea este deja fiarta, se scurge bine din apa, se da prin masina de tocat, la urma si putin usturoi dupa gust.

Citeşte mai mult...
 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 5

Sondaje

Cat de des tii post?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com